Formulario de búsqueda

AGENDA

SERVEIS DE FISIOTERÀPIA, PSICOLOGIA I NUTRICIÓ

MAYORES

SERVEIS DE FISIOTERÀPIA, PSICOLOGIA I NUTRICIÓ

17 de septiembre · 11 h.


· A la Llar dels Jubilats

Xerrada informativa: dilluns 17 de setembre a les 11 h.

La Regidoria dels Majors inicia la nova temporada oferint de nou aquests programes totalment gratuïts, que formen part del Servici de Dinamització de les Persones Majors per a la promoció de l’autonomia personal i la prevenció de la dependència.

+info: Oficina d’Atenció al Major. Tel.: 96 178 39 91Aquest programa, adreçat a tots els veïns i veïnes majors de 60 anys, ofereix tres especialitats: fisioteràpia, psicologia i nutrició.

· Al servei de fisioteràpia s’ofereixen sessions en les quals cada persona tindrà la seua rutina d’exercicis rehabilitadors adequats a la dolència que es patisca. Mensualment es realitzaran tallers grupals segons les necessitats dels usuaris i les usuàries.

· Al de psicologia es treballaran, mitjançant exercicis pràctics, xerrades i dinàmiques grupals, aspectes relacionats amb la memòria, l’autoestima, les emocions, etc. També hi haurà atenció personalitzada.

· I al servei de nutrició es realitzaran tallers a través dels quals els usuaris i usuàries obtindran una major informació nutricional i coneixeran millor el seu cos, de manera que podran millorar la seua qualitat de vida a través de l’alimentació. També compta amb atenció personalitzada.

Formalització d’inscripcions: dijous 20 i divendres 21 de setembre, de 9.30 a 11.30 h., a la Llar dels Jubilats.