Formulari de cerca


logo Benestar

ADREÇA: Tossal, s/n (Centre de Salut)

VORE AL MAPA

HORARI D'ATENCIÓ: • De dilluns a divendres de 08:00 a 15:00h

TEL: 96 178 39 91

FAX: 96 178 13 09

E-MAIL: almussafes_dis@gva.es

CONTACTAR

BENESTAR SOCIAL

Programa de suport educatiu

Es tracta d'una activitat a través de la qual s'hi ajuda a determinats alumnes que compleixen una sèrie de requisits a fer les tasques escolars en un espai i horari determinat.

Programa d'absentisme

Es tracta d'un programa de lluita contra l'absentisme escolar, a través del seguiment protocolaritzat de control de les faltes d’assistència de l'alumant de l'IES, el qual inclou la informació telefónica immediata i diària a les famílies per tal de justificar-ne les faltes.

Setmana de la Tercera Edat

Programació d'una sèrie d'actes de caràcter festiu i cultural amb els quals la població d'Almussafes rendix homenatge als seus majors.


icono pdf
Programa setmana
tercera edat

Setmana de la Dona

Es tracta d'un seguit d'actes, tant de carácter recreatiu i cultural com reivindicatiu, que tenen com a finalitat donar a conèixer la situació de la dona i reflexionar sobre les formes de superar les desigualtats.


icono pdf
Programa setmana
de la dona

Convocatòria de beques de menjador escolar

Es tracta de subvencions que atorga l'Ajuntament a les famílies dels alumnes que complesquen els reqisits que exigeix la convocatoria, per ajudar-les a sufragar les despeses derivades de l'assistència al menjador escolar.

Convocatòria de beques de guarderia

Es tracta de subvencions que atorga l'Ajuntament a les famílies dels xiquets entre 0 i 3 anys que assisteixen a guarderies per ajudar-les a sufragar les despeses derivades d'aquest servei.

Dissabte solidari

Activitat recaptatòria d'aliments que se celebra un dia a l'any (les darreres edicions s'han celebrat entre els mesos de maig/juny) organitzada pel Consell Sectorial TAULA DE LA SOLIDARITAT i que consisteix en una crida a la ciutadania perquè aporten determinats tipus d'aliments a les diverses taules petitòries instal•lades en diferents punts de la localitat amb la finalitat de proveir el Banc d'Aliments gestionat pel Departament de Benestar Social.

Gala Benèfica

Activitat recaptatòria d'aliments que se celebra un dia a l'any (les darreres edicions s'han celebrat a principis de gener) organitzada pel Consell Sectorial TAULA DE LA SOLIDARITAT i que consisteix en una crida a la ciutadania perquè aporten determinats tipus d’aliments al centre cultural a canvi d’una entrada per a un espectacle d’actuacions diverses amenitzades per artistes locals i de la rodalia amb la finalitat de proveir el Banc d'Aliments gestionat pel Departament de Benestar Social.


icono pdf
Cartell
gala benèficaicono pdf
Nota de premsa
resultat gala solidària

Trasllat d'afectats d’Alzheimer i discapacitats als centres de rehabilitació de Benifaió

Diàriament, i a través dels voluntaris de l'Agrupació Local de Voluntariat Social es trasllada als malalts d'Alzeheimer i altres demències i als discapacitats de la localitat als centres de rehabilitació de la Llimera i de SOM I ESTEM a Benifaió.


icono pdf
Conveni trasllat LLimera

Programa Provincial per l'ocupació hostelera i el turisme social

Termalisme

Vacances de majors

Ajuda a la cooperació internacional

L'Ajuntament d'Almussafes pertany al Fons Valencià per la Solidaritat, associació de caràcter municipal que s'encarrega de canalitzar les aportacions de les entitats locals per a la Cooperació i l'ajuda al desenvolupament del Tercer Món.