Formulari de cerca

Bim

icono bim

Departament de Comunicació Redacció de Els Quatre Cantons

Centre Cultural d'Almussafes (1a Planta)

Tel: 96 178 45 55
Fax: 96 178 45 15

CONTACTAR

Consulta les bases de redacció del BIM


icono pdf
Bases BIM

BIM (BULLETÍ INFORMATIU MUNICIPAL)

El Butlletí d'Informació Municipal d'Almussafes, anomenat Els Quatre Cantons, s'edità per primera vegada, en el mes de setembre de l'any 1998 per tal de servir de canal de comunicació plural entre l'Ajuntament d'Almussafes i els veïns i veïnes de la localitat. Durant els deu anys ininterromputs de trajectòria del BIM, la publicació ha sofert diferents modificacions referides a la seua periodicitat -actualment bimensual-, a la llengua utilitzada per a la redacció dels articles i a les característiques tècniques de la mateixa. No obstant això, sempre ha complit escrupolosament amb la finalitat per a la qual fou creada: informar sobre els principals events que tenen lloc a la població.

En l'actualitat, Els Quatre Cantons es troba consolidat com a mitjà de comunicació local, òrgan oficial d'informació i canal d'expressió obert a la col·laboració dels ciutadans i ciutadanes.

L'article 20.1 de la Constitució Espanyola reconeix i protegeix el dret fonamental de comunicar i rebre lliurement informació veraç per qualsevol mitjà de comunicació.

2018

2017

2016

2014