Formulari de cerca

icono història de una vila

2015

HISTÒRIA D'UNA VILA

L’Ajuntament d’Almussafes aposta per la narrativa fotogràfica com a ferramenta d’expressió i, més concretament, com a vehicle de recuperació de la memòria històrica de la vila.
Així, Història d’una vila et trasllada al passat, ja que relata, a través d’imatges, la història d’Almussafes esdevinguda des de finals del segle XIX i bona part del segle XX. Tota una investigació centrada en qüestions com els costums, la vestimenta, les festivitats o els oficis d'antany, protagonitzats pels habitants del nostre poble o per algun dels nostres avantpassats.
Quinzenalment, publicarem un total de dotze fotografies del fons gràfic municipal. Si té a casa alguna joia gràfica dotada de singularitat documental que desitge que forme part de l’arxiu municipal, contacte amb el Departament de Comunicació: almussafes_bim@gva.es.

Setembre 2015

AVÍS LEGAL

Requisits de publicació

Les fotografies que aparéixen publicades són propietat de l’Ajuntament d’Almussafes i formen part del seu arxiu fotogràfic històric. De fet, els veïns i veïnes d’Almussafes han cedit els drets d’explotació de les imatges en publicacions de caràcter oficial a l’ajuntament. És a dir, hi ha hagut un acord previ de cessió de drets d’imatge.
Cerrar

AVÍS LEGAL

L’Ajuntament d’Almussafes s’autoritza a veure i descarregar les imatges contingudes en este espai web exclusivament per a ús personal i no comercial o professional.
No es permet la modificació de les fotografies ni la reproducció, comunicació pública, presentació o distribució o qualsevol altra utilització de les mateixes amb finalitats lucratives.
Per a fer ús de qualsevol de les imatges incloses en este apartat web, s’ha de sol·licitar permís a l’Ajuntament d’Almussafes a la següent adreça electrònica: almussafes_bim@gva.es
L’usuari reconeix que esta informació gràfica està protegida pels drets de propietat intelectual i que qualsevol utilització de la mateixa vulnerant estos drets, serà perseguida d’acord amb la legislació vigent.