Formulari de cerca

Inscripció Paelles

inscripcio paelles

INSCRIPCIONS PAELLES ALMUSSAFES

L'Ajuntament d'Almussafes llança un programa per a possibilitar les inscripcions online a l'Homenatge a la Paella de les Festes 2018, que celebrarem el dissabte 21 de juliol.

L'aplicació consta dels següents apartats:

1. Manual interactiu d'ús de l'aplicació, amb indicacions i normativa per a facilitar el procés.

2. Enllaç per a donar-se d'alta en l'aplicació.

3. Una vegada registrat, ja pots accedir amb el teu nom d'usuari i contrasenya, i per tant, donar d'alta la teua taula i els comensals de la mateixa.

Independentment de la inscripció electrònica, els usuaris han de respectar la normativa municipal que regula esta iniciativa gastronòmica festiva, per la qual cosa, una vegada registrada la inscripció en l'aplicació, des de l'Ajuntament d'Almussafes es comprovarà el procediment i, en cas de no complir amb les normes establertes, es podrà reduir el nombre de comensals de la taula o, fins i tot, donar-la de baixa.

La inscripció online queda registrada de manera automàtica, per la qual cosa no és necessari presentar cap full en la recepció del Centre Cultural.

Si un usuari de l'aplicació comet algun error en el registre de la taula o s'equivoca en algun dels camps, ha de contactar amb l'administrador del sistema:

Correu electrònic: almussafes_opi@gva.es

Telèfon 961 782 050 (preguntar pel responsable del programa d'inscripció a les paelles)

INSCRIU-TE ACÍ