Formulari de cerca

logo joventut

ADREÇA: Plaça del Mercat, 11.

VORE AL MAPA

HORARI HIVERN: del 16 de setembre al 15 de juny
• De dilluns a divendres
Matí: 11:00 - 14:00
Vesprada: 16:30 - 20:00

HORARI ESTIU: del 16 de juny al 15 de setembre
• De dilluns a divendres
Matí: 11:00 - 14:00
Vesprada: 17:00 - 20:00

AGOST TANCAT

TEL: 96 178 51 10

FAX: 96 176 41 76

E-MAIL: almussafes_juv@gva.es, almussafes_cij@gva.es

CONTACTAR

AULA MENTOR: almussafes@aulamentor.es

CENTRE D'INFORMACIÓ JUVENIL

Aula Mentor


banner aula mentor

Subvencions


banner seubvencions

Accés Serviweb


banner serviweb

L'Àrea de Joventut forma part íntegra de l'administració de l'Ajuntament d'Almussafes. En aquesta es treballa amb els joves i per als joves, i la seva finalitat és la d'aportar tot el necessari per a una adequada integració i promoció d'aquests en la millora de la seua incorporació en la societat, en tots i cadascun dels seus àmbits. D'aquesta manera, ofereix a la ciutadania una sèrie de serveis per millorar la qualitat de vida dels joves.

El Centre d'Informació Juvenil és un servei, dins d'aquest àrea, la funció del qual és aportar tota aquella informació necessària per poder dur a terme una sèrie d'activitats i programes en pro de la joventut de la localitat. Així mateix, es tracta d'una eina prou potent d'informació als joves en les seues necessitats i inquietuds.

Principis:

EL JOVE COM A FET GLOBAL: Entendre i conéixer el jove en tota la seua realitat, identificant tots els aspectes que l’afecten en el seu desenvolupament. Aquest principi comporta una coordinació de l'acció que ha de planificar-se amb el conjunt d'institucions que l’afecten.

CONCEPTE INTEGRAL DE L'ENTORN: El territori i el seu entorn s'inclou de forma decisiva en la idiosincràsia del col·lectiu juvenil que viu en ell. Actuar sobre aquest de manera que puga afavorir el desenvolupament i la integració dels joves és una tasca indispensable.

AVALUACIÓ CONTÍNUA: Que permeta variar o mantindre el rumb de les nostres actuacions a través d'una avaluació crítica, constructiva i continuada. Açò ens permet evitar estancaments i actuar en funció de les necessitats reals.

ANÀLISI DE LES PROPOSTES JUVENILS: És important recollir i analitzar les propostes que surten dels propis joves, les associacions, entitats, ...

CONTINUÏTAT: Aquest pla anual naix amb una vocació de continuïtat, així ho demostren els seus set anys de vida, i ens permet aconseguir els objectius marcats a curt i a llarg termini dins de la política integral de joventut.

Des d'aquest punt de vista, el que es pretenen és:

a. Facilitar i escurçar, temporalment, l'adquisició de l'autonomia personal i la inserció social per part dels joves, ampliant les seues possibilitats de formació, d'ocupació i d'accés a la vivenda.

b. Millorar la salut i qualitat de vida, així com l'accés a la cultura.

c. Fer possible una participació social de la joventut que garanteixi el seu major protagonisme i responsabilitat sobre el propi futur, que és el del conjunt de la societat.

d. Promoure i consolidar els valors democràtics de llibertat, igualtat d'oportunitats, convivència pacífica, tolerància i solidaritat. Així mateix, la responsabilitat, l'esforç personal i l'esperit emprenedor que genera i exigeix la societat actual.

Objectius:

Els objectius tenen com a finalitat primordial ser realistes i, com no, conseqüents amb els fins proposats.

Amb ells el que es pretén és:

a. Propiciar que es donen les condicions necessàries perquè els joves aconsegueixen més ràpida i fàcilment el seu desenvolupament, autonomia i emancipació personals.

b. Fomentar la integració i participació social dels joves a través de les seues pròpies organitzacions i col·lectius, pal·liant i prevenint les situacions de marginació i desigualtat en les seues oportunitats socials, oferint programes d'actuació que activen la integració en la vida social, cultural... del municipi. Així mateix, sensibilitzar i educar a la joventut en els valors de no discriminació, tolerància i convivència democràtica.

c. Millorar la salut i la qualitat dels joves, realitzant una labor preventiva que afavorisca el desenvolupament personal dels joves.

d. Crear nous recursos materials i socials al servei de la joventut i optimitzar els ja existents.

e. Garantir una estreta coordinació entre tots els organismes existents en la localitat.

Els àmbits:

Els àmbits d'actuació són els corresponents amb els programes d'intervenció.

1. Formació i educació.

2. Ocupació.

3. Salut i qualitat de vida:

- Vivenda

- Medi ambient

- Forces Armades

- Esports

4. Cultura i oci, turisme i temps lliure.

5. Participació juvenil.

DESTACATS

BASES DEL XX OBERT D'ESCACS D'ALMUSSAFES
ESCRUTINI XXI CONCURS TARGETES NADALENQUES
OFERTA FORMATIVA AULA MENTOR 2018-2019
AULA MENTOR INCORPORA EL CURS D'ATENCIÓ TELEFÒNICA
AULA MENTOR OFERTA EL CURS "CREA LA TEUA TENDA VIRTUAL AMB OPENCARD
ACTA XIV CONCURS "TROBA LA MASCOTA DEL MES DE L'ESPORT"
JUNTS TOTS A UNA SOLA ÀREA
INSCRIPCIONS CAMPS DE VOLUNTARIAT HIVERN