Formulari de cerca

Aula MEntor

logo Aula Mentor

QUÈ ÉS AULA MENTOR

Aula Mentor és una iniciativa de formació oberta, flexible i a través d'Internet dirigida a persones adultes que desitgen ampliar les seues competències personals i professionals.

La iniciativa està promoguda pel Ministeri d'Educació, Cultura i Esport en col·laboració amb altres institucions públiques i privades tant nacionals com internacionals.

El reconeixement internacional d'Aula Mentor es reflectix en la participació de diversos països llatinoamericans així com per haver sigut reconeguda com una de les 14 bones pràctiques en l'Inventari de la Unió Europea a través d'un estudi dirigit per la Universitat de Florència.

Dependent del Ministeri d'Educació d'Espanya i de l'Ajuntament d'Almussafes a través del Departament de Joventut i l'Agència de Desenvolupament Local s'oferta amb les següents característiques:

 • 1- Se centren a proporcionar una alternativa en matèria de formació a la població adulta que no té oportunitat d'assistir a l'oferta presencial i el ritme d'aprenentatge i/o de la qual dedicació requerix un sistema totalment flexible no subjecte ni a horaris ni a terminis de cap tipus.
 • 2- És un sistema de Formació a Distància a través d'Internet, cada persona pot matricular-se en un o més cursos de Formació del catàleg que s'oferta. Tindrà un compte de correu electrònic i un tutor a distància que el guiarà en la realització del dit curs i avaluarà exercicis i pràctiques.
 • 3- L'oferta formativa es materialitza en un conjunt de cursos en permanent actualització, organitzats en àrees formatives i que han sigut dissenyats i/o adaptats especialment per a les característiques dels potencials destinataris i de la modalitat d'ensenyança.
 • 4- Pots seguir el curs des del teu domicili o sol·licitar assistir a l'Aula d'Informàtica del CIJ en l'Arrossera (Plaça del Mercat, 11), en horari de matí o de vesprada. Consulta disponibilitat a l'administració de l'Aula Mentor d'Almussafes.

  Si vas a realitzar el curs des del teu domicili, pots fer tots els tràmits de matrícula a través d'Internet, només hauràs d'acudir al centre per a realitzar l'examen final.
 • 5- El preu del curs actualment és de 24 euros mensuals.
 • 6- La Matrícula Inicial de cada curs és de 2 mesos per un import de 48,00 euros, excepte els cursos amb certificació de 30 hores que és d'un mes. Posa't en contacte amb nosaltres i t'explicarem les possibilitats de pagament.
 • 7- La duració del curs és variable, depén de la teua dedicació, disponibilitat i flexibilitat d'horaris. No hi ha terminis de començament o finalització d'un curs. Quant el tutor/a et considera preparat/a per a passar a examen, pots presentar-te a examen en qualsevol de les cinc convocatòries organitzades durant l'any per a l'obtenció del Certificat.

  Entre els principals senyes d'identitat destaquen:

  - La flexibilitat del sistema que beneficia tots els participants.

  - La xarxa d'infraestructures físiques denominades Aules Mentor, on al front es troba un administrador que assessora, orienta, informa i matricula a l'alumne.

  - La varietat de la seua oferta formativa és superior als 170 cursos i en permanent creixement i actualització.

  - L'existència d'exàmens presencials que permeten valorar el grau d'aprofitament del curs, garantint al seu torn la identitat de l'alumne que realitza la prova.
 • 8- El Certificat d'Aprofitament s'expedix pel Ministeri d'Educació, acreditant el nombre d'hores de formació de cada un d'ells. És important destacar que este certificat NO és un títol oficial i per tant, el seu reconeixement és responsabilitat de la institució o organisme en què es puga presentar com a mèrit, existint Universitats que reconeixen alguns cursos per a crèdits de lliure opció.
 • 9- Per a qualsevol dubte, contactar amb l'Aula Mentor Almussafes a través del correu electrònic almussafes@aulamentor.es o del telèfon 961785110.

Si desitges més informació sobre els cursos Mentor punxa ací mateix i et portarà a la web oficial del Projecte Mentor

MATRÍCULA

 • 1- Deus tindre clar el curs o cursos que desitges fer. Per a això consulta la web dels cursos mentor o consulta-ho amb l'administrador/a de l'aula.

  La forma de matricular-se pot ser:
  • A- Personant-te en el nostre Centre pagant en targeta.

   També ens hauràs d'omplir el formulari d'inscripció allí mateix o pots portar-lo ja omplit de casa. Punxa ací per a descarregar-lo.
  • B- Via ONLINE tens dos formes:
   • 1- A través de la plataforma Deporweb

    Una vegada realitzat el pagament a través de la plataforma, has d'enviar al correu almussafes@aulamentor.es:

    - copia del rebut

    - i el formulari d'inscripció completament omplit. No s'atendran inscripcions incompletes o a les que no s'haja adjuntat el butlletí de pagament.

    També pots passar pel CIJ i t'atendrem personalment.
   • 2- Per transferència bancària
    • a- Fer un ingrés bancari al número de compte del nostre CIJ, per 48,00 euros. Esta quantitat dóna dret a l'acció tutorial i accés a la web del curs per 60 dies.

     Detalla: NOM COGNOMS i com a concepte "DNI+MENTOR".

     En la pestanya “Descàrrega de documents” trobaràs la fitxa “Fitxa informació pagament inscripció per transferència” amb tota la informació que necessites per a formalitzar l'ingrés.
    • b- Una vegada realitzat l'ingrés bancari:

     Envia un correu electrònic a la direcció de correu-e de l'aula almussafes@aulamentor.es, en el que hauràs d'adjuntar el rebut escanejat o fotografiat que el banc t'haja donat.

     Si no tens escàner o no pots fotografiar-ho, envia per correu el número de referència del dit rebut, perquè des de l'administració de l'Aula podem comprovar el pagament.
    • c- En el correu electrònic que t'indiquem en l'apartat anterior has d'adjuntar el formulari d'inscripció completament omplit. No s'atendran inscripcions incompletes o a les que no s'haja adjuntat el butlletí de pagament.

     També pots passar pel Centre i deixar-nos el butlletí d'ingrés que t'hauran donat en el banc i el formulari d'inscripció.
 • 2- En un termini màxim de 7 dies, rebràs contestació de l'aula: t'enviarem els codis per a accedir a la plataforma de formació i al teu correu-e, així com el nom i correu-e del tutor/a assignat.

  Si tens dubtes sobre si el curs porta material que hages de comprar o si aquest està disponible en la web i és gratuït, posa't en contacte amb l'administració de l'aula.

  En el cas de cursos amb material que hem de facilitar-te des de l'Aula, podem enviar-lo al teu correu postal o bé pots passar-te per l'Ajuntament, on ho deixaríem en Consergeria, segons preferisques.
 • 3- Passat el primer termini abonat de 60 dies (corresponent a la matrícula inicial), has de renovar (recarregar) la matrícula per altres 30 dies o més fins a la finalització del teu curs.

  En la recàrrega d'un curs hi ha que fer arribar el document de pagament a l'administrador mentres aquest es trobe actiu (uns 5 dies abans que finalitze) de manera que els 30 dies recarregats s'acumularan als que tinga l'alumne en eixe moment.

  A fi de resoldre els possibles oblits, el sistema permet que la recàrrega es realitze fora de termini durant els 15 dies següents a la caducitat però al realitzar la recàrrega en este període “de gràcia” els dies que transcórreguen es resten de la recàrrega.

Ens trobaràs en el CIJ en l'Arrossera (Plaça del Mercat, 11) en horari d'atenció preferent de:

-. Dilluns a divendres (menys dimecres) d'11:00 a 14:00 h.

-. Dilluns, dimarts i dimecres de 16:30 a 20:00 h. Estiu de 17:00 a 20:00 h.

Encara que és més convenient que crides per telèfon al 96 178 51 10 per a concertar una cita.

MULTIMEDIA

Vídeos sobre Aula Mentor:

QUÈ ÉS UNA AULA MENTOR?

L'ALUMNAT MENTOR, OPINA