Formulari de cerca

ESPORTS

15/05/2018

El XXIII Trofeu Vila d'Almussafes per Parelles, una cita ineludible per als amants de la pilota valenciana

La presentació del campionat es va dur a terme fa unes setmanes en la sala de plenaris de l'Ajuntament de la localitat amb la presència dels jugadors

La final del torneig, que es desenvolupa des del passat mes d'abril, se celebrarà el pròxim 13 de juliol en el Frontó Municipal de la població


El Club de Pilota Valenciana d'Almussafes celebra des del passat mes d'abril i fins al pròxim divendres 13 de juliol el XXIII Trofeu Vila d'Almussafes de Frontó Valencià per Parelles 2018. En el mateix, estan participant un total de 12 jugadors, els qui s'enfronten en dos grups durant la fase classificatòria. Les dues millors parelles de cadascun d'aquests grups passaran a les semifinals, que es desenvoluparan els dies 4 i 5 de juliol. El Frontó Municipal de la població acollirà la final del torneig el pròxim divendres 13 de juliol, coincidint amb el dia de la festa al patró d'Almussafes, Sant Bertomeu. L'acte de presentació del trofeu es va celebrar el passat mes d'abril en el saló de plenaris de l'Ajuntament d'Almussafes en un acte en el qual van participar el regidor d'Esports, el president del Club de Pilota Valenciana, la junta directiva de l'entitat i els jugadors inscrits en el campionat.

L'activitat en el Frontó Municipal d'Almussafes no cessa. El Club de Pilota Valenciana de la localitat continua amb la seua labor de difusió d'aquest esport autòcton amb l'organització de diversos campionats per a fomentar la seua pràctica i promocionar-la entre la ciutadania. Des del passat mes d'abril, l'entitat està duent a terme les partides corresponents a la primera fase del XXIII Trofeu Vila d'Almussafes de Frontó Valencià per Parelles, la final del qual se celebrarà el pròxim 13 de juliol, festa del patró de la localitat, Sant Bertomeu, a les 18.30 hores en aquest mateix recinte de titularitat pública.

La presentació de la competició es va dur a terme fa unes setmanes en el saló de plenaris de la casa consistorial de la població en un acte en el qual van participar el regidor d'Esports de l'Ajuntament d'Almussafes, Pau Bosch, el president del Club de Pilota Valenciana, José Ventura, la junta directiva de l'entitat, alguns dels socis i els jugadors que s'estan mesurant en els diferents enfrontaments que s'estan desenvolupant. En total, en la primera fase del torneig estan participant 12 jugadors distribuïts en dos grups.

“Sincerament és magnífic que a Almussafes hi haja tanta varietat quant a les disciplines esportives que poden practicar-se. Les escoles dedicades a la formació dels seus jugadors i jugadores realitzen una gran labor, no solament en la millora del nivell sinó també en la difusió de les activitats que duen a terme. En aquest sentit vull felicitar al Club de Pilota Valenciana per tot el seu esforç realitzat en el manteniment d'un esport potser no tan massiu com altres, però en el qual es demostra constantment en la pista l'esforç i la tenacitat malgrat la gran dificultat”, assenyala l'edil Pau Bosch.
Pròximes trobades
Demà dimecres 16 de maig s'enfrontaran Carreto i Calín contra P. Valls i Cristian. El dijous 17 ho faran Ll. Miralles i C. Costa contra Pedro i Ortiz. El dimecres 23 serà el torn de la partida de Carlos i Fede contra Carreto i Carlín. L'endemà, el dijous 24, Javi i Toni s'enfrontaran a Pedro i Ortiz. Les dues últimes trobades de la primera fase se celebraran el dimecres 30 de maig, jornada en la qual jugaran P. Valls i Cristian contra Carlos i Fede, i el 31 de maig, dia en el qual Javi i Toni intentaran vèncer a la parella formada per Ll. Miralles i C. Costa.

Les semifinals es duran a terme els dies 4 i 5 de juliol. Concretament, el dimecres 4 de juliol els aficionats a aquest esport podran gaudir de la partida que enfrontarà al primer del grup A contra el segon del grup B, d'on eixirà la primera parella finalista. Per la seua banda, el dijous 5 de juliol es disputarà la partida entre el primer equip del grup B i el segon del grup A, els guanyadors de la qual es convertiran en la segona parella finalista. La gran final del campionat se celebrarà el pròxim divendres 13 de juliol a les 18.30 hores i després de la mateixa es procedirà al lliurament de trofeus, acte en el qual està prevista l'assistència del propi regidor d'Esports, Pau Bosch.